Skip to main content

Doe mee!

Je bent werkzaam als:

Ontwikkelaar van zonne-energie

Gemeente

je bent een ontwikkelaar van zonne-energie

Laten we een keer bij elkaar komen en bespreken wat voor zonnepark je wilt ontwikkelen. Wij zullen dan alles vertellen over de tool waar we mee werken en hoe het certificeringsproces werkt.

Wij bieden een unieke combinatie van een onafhankelijke certificatie en adviesdiensten, zodat je een NISPgecertificeerd zonnepark bouwt met professionals

[wpforms id=”889″ title=”false” description=”false”]

Je werkt voor de gemeente

Wij helpen graag met het behalen van je duurzaamheidsdoelstellingen. Tevens ben je voor regionaal advies en implementatie van zonne-energie bij ons aan het juiste adres.

Onze consultants zijn als geen ander op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie. Bovendien hebben ze alle know-how in huis om jouw doelstellingen werkelijkheid te laten worden. Zo weet je zeker dat het landschap optimaal tot zijn recht komt: als energiestation en als inspirerende omgeving voor de gemeenschap.

Wil je er zeker van zijn dat de implementatie van zonne-energie in je stad of gemeente succesvol verloopt? Vermeld NISP dan expliciet bij vergunningsaanvragen en/of bij aanbestedingsdocumenten. Onze zonne-ontwikkelaars die gecertificeerd zijn en met de tool werken, ondersteunen je hier graag bij.

[wpforms id=”880″ title=”false” description=”false”]